Je bekijkt nu Medewerker procesmanagement

Medewerker procesmanagement

Binnen deze organisatie is er nu een nieuwe functie genaamd “Medewerker Procesmanagement” die zich richt op het beschrijven, vastleggen en analyseren van de bedrijfs- en informatieprocessen.

Locatie

Sneek

Aantal uren

32 – 40 uur

Wat ga je doen

Als medewerker procesmanagement vervul je een essentiële rol binnen dit bedrijf, waarbij je verantwoordelijk bent voor het beschrijven en analyseren van diverse bedrijfs- en informatieprocessen. Jouw kennis en inzicht in deze processen stellen je in staat om dit bedrijf goed te doorgronden.

Jouw takenpakket omvat onder andere:

– Het gedetailleerd beschrijven van verantwoordelijkheden, activiteiten en in- en output van bedrijfs- en informatieprocessen.
– Kritisch evalueren van de processen en het opstellen van procesbeschrijvingen, die nauwkeurig worden vastgelegd in een procesmanagement tool.
– Het implementeren van standaarden, normen en richtlijnen om efficiëntie en consistentie te waarborgen.
– In samenwerking met de senior manager zorgdragen voor een goed beheer van de processen.
– Uitvoeren van kwaliteitscontroles op de processen en het vertalen van de resultaten naar concrete, meetbare verbetervoorstellen. Deze voorstellen worden vervolgens voorgelegd aan de proceseigenaar.

Wie ben jij

  • Gestructureerd: Je bent bedreven in het werken met gestructureerde processen en hebt oog voor detail. Je hebt de vaardigheid om de grote lijnen te zien en tegelijkertijd aandacht te hebben voor de kleinere details in een proces.
  • Zelfstandig: Je kunt zelfstandig werken, prioriteiten stellen en efficiënt taken voltooien. Je neemt initiatief en toont zelfsturing in het bereiken van je doelen.
  • Analytisch: Je hebt sterke analytische vaardigheden, waardoor je informatie en gegevens kunt begrijpen, interpreteren en analyseren. Je kunt verbanden leggen en conclusies trekken om waardevolle inzichten te verkrijgen.
  • Service- en resultaatgericht: Je hebt een sterke focus op het leveren van uitstekende service aan belanghebbenden. Je zorgt dat projecten en taken binnen de gestelde doelen en deadlines worden voltooid.
  • Communicatief: Je communiceert effectief en kunt goed samenwerken met diverse belanghebbenden. Je kunt complexe informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier vastleggen en/of overbrengen.

Wij bieden

  • Een leuke werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris passend bij jou kennis en ervaring.