Over ons

Flinq uitzendbureau

Flinq richt zich op jouw toekomst.

Flinq is een ambitieuze, groeiende en professionele organisatie, die aansluiting weet te vinden tussen de competenties van werknemers en de vraag van werkgevers naar goed gekwalificeerd personeel.

Flinq streeft naar het opbouwen van lange-termijn-relaties met opdrachtgevers en werknemers. Het kan daarbij gaan om tijdelijke en ook duurzame inzet.

Doelgericht en proactief gaan wij aan de slag om de juiste match te maken. Dit doen wij door een persoonlijke aanpak, samenwerken en duidelijke communicatie.

Kernwaarden

Door persoonlijke en duidelijke communicatie, kan de optimale match worden gemaakt, duurzaam of in flex-verband.

Hierbij gaan we uit van de volgende kernwaarden:

 • Persoonlijk
  Wij hebben aandacht voor de persoon, zowel in de richting van onze werknemers als opdrachtgevers. In onze benadering geven wij blijk van betrokkenheid, respect en waardering voor elkaar.
 • Professioneel
  Wij gaan met elkaar in gesprek, zodat wij kunnen inspelen op de wensen en behoeften van zowel werknemers als opdrachtgevers. Doordoor kunnen wij kwaliteit leveren. Wij staan open voor feedback en als werknemer krijg je bij ons de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • Betrouwbaar
  Afspraak is afspraak staat bij ons voorop. Wij gaan voor een duurzame relatie, door zowel werknemer als opdrachtgever tevreden te laten zijn over onze werkzaamheden.
 • Samenwerken
  Wij denken graag mee, spelen in op wensen en behoeften en leveren input om tot een gezamenlijk resultaat (match) te komen.