Je bekijkt nu Projectleider Civiele Techniek

Projectleider Civiele Techniek

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting Civiele Techniek? Ben je graag betrokken als adviseur/projectleider bij infrastructurele  projecten in een complexe stedelijke omgeving? En heb je hierbij ruime ervaring als projectleider. Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Locatie

36 uur

Aantal uren

Leeuwarden

Wat ga je doen

Als projectleider Civiele Techniek leid je meerdere multidisciplinaire projecten.  Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van uitbreidingsplannen en bedrijventerreinen, reconstructies en vervanging van riolering, verhardingen en kunstwerken.
Hiervoor stel je projectopdrachten samen en verzorg je  rapportages aan de opdrachtgever. Belangrijke onderwerpen hierin zijn financiën, kwaliteit, planning en interne en externe communicatie.  Tevens treed je op als vakinhoudelijk adviseur op in projectgroepen of voor collega’s.

Wie ben jij

Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau richting Civiele Techniek afgerond. Je hebt ruime ervaring in een (soort)gelijke functie, bij voorkeur binnen een overheidsinstelling. Jouw concrete ervaring is te vertalen naar projectmatig werken en aanbestedingstrajecten.

Wij bieden

  • Een leuke werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris passend bij jou kennis en ervaring.