Ik zoek een medewerker

Werkaanbieders

Flinq Uitzendbureau streeft naar het opbouwen van lange-termijn-relaties en het duurzaam inzetten van medewerkers. Daarom kijken wij graag samen met jou hoe wij jouw organisatie kunnen versterken met Flinq-personeel.

Wij komen hiervoor graag langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij kunnen dan een goed beeld krijgen van de organisatie en een goede match realiseren.

Onze diensten

Uitzenden

Bij uitzenden maak je gebruik van tijdelijke krachten die piekwerkzaamheden opvangen wanneer jouw organisatie extra versterking nodig heeft. Een voordeel hiervan is dat je als werkgever geen risico loopt.

Detacheren

Wanneer je kiest voor detachering, dan kies je voor de lange-termijn-relatie. Een detacheringsovereenkomst is een contract met vaste uren en een afgesproken einddatum. Bij deze vorm is de werknemer in dienst van jouw organisatie.

Werving & selectie

Heb je zelf niet de capaciteit en ruimte om personeel te werven? Dan is werving en selectie de oplossing voor jouw organisatie. Bij het wervingsproces gaan wij actief op zoek naar personeel dat direct in dienst kan treden, kennis heeft van het vakgebied en voor onbepaalde tijd inzetbaar is.

Payroll (werkgeverschap uitbesteden)

Flinq uitzendbureau neemt de salarisadministratie én het juridisch werkgeverschap over van jou. De medewerker staat daarom bij Flinq uitzendbureau op de loonlijst. Je hoeft je als organisatie geen zorgen te maken over arbeidsongeschiktheid, ontslag, ziekteverzuim en pensioenopbouw van de medewerker.

Flinq Uitzendbureau Koffie